Milyen LL könyveket ajánlotok?
Mert olvastam már az SzJG-t és a Bexit is, de nem igazán tudom hogy a sok közül mi következzen. Inkább olvassam az IOV-ot és utána következzenek az egyrészesek(pl. Akkor szakítsunk, Mindig karácsony)?
És légyszi indokoljátok is meg, hogy miért azt, és hogy neked mennyire tetszett (?/5). Előre is köszi mindenkinek a segítséget!
Szerintem először olvasd el az iov első trilógiát, utána az egyrészeseket, utána a második trilógiát, hogy jobban elkülönüljön
Én a helyedben a könyvek között tartanék egy-egy kis szünetet, hogy több időd legyen mindegyikről ábrándozni.
Ezeket fiatalabb koromban olvastam(kb.12-14)
Iov/1.trilógia kiütné a skálát
Bexi kiütné a skálát
Szjg 5/5
Akkor szakítsunk 4/5
Bábel4/5
Ezeket meg már akkor olvastam, amikor kicsit kinőttem belőlük, ezért nem biztos, hogy hasznos az értékelésem(15-16):
Mindig karácsony 3/5
Iov/2 1/5( azóta sem bírtam végigolvasni)
Én először olvastam a SzJG-t aztán a Bábelt, bexit utána pedig az iovokat. Szerintem mindegy a sorrend, amilyen témához kedved van :) mondjuk én az Akkor szakítsunk-ot, Mindig karácsony-t, Randomot későbbre hagynám, az szerintem idősebb korban is jobb.
Jó olvasást!
Ja és a pontozás lemaradt:
Szjg 5/3-4 között
Bexi 5/3
Bábel 5/4,5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!