Ha túl sokat használom az ébresztőn a "szundi" gombot, akkor ahhoz hozzászokok?
Igen, hozzászoksz.
Én sem tudtam régebben szundi nélkül felkelni. 1-2-3x le kellett nyomnom mire összeszedtem magam annyira hogy fel tudjak kelni. De ennyi elég volt, bebootolt az agyam, felkeltem és mentem melózni. Sosem volt ezzel gond, beleszámoltam az ébredési, indulási időkeretbe.
Aztán rokkant lettem és most itthon vagyok jó ideje, mert nyomikat sehova nem vesznek fel.
Igyekszem napi rutint tartani hogy ne csússzak szét mint a nokedli, de mivel nincs meg az a kényszer hogy indulnom kell, mert lekésem a vonatom, így 4. 5. 6. és ... sokadik alkalommal is lenyomom a szundit. 7 órára van állítva az ébresztó és fél 9-ig nyomkodom a szundit. Már kínomban röhögök magamon.
Ha tényleg mennem kell valahova, akkor beállítok percenként 4-5 ébresztőt és még a táblagépen is beállítok ébresztőt, meg még a vekkerórát is felhúzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!