Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csok+hitel!? Segitenetek ?

Csok+hitel!? Segitenetek ?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Beszéltünk az ügyintézőnkel mondtam neki hogy ugye mi vettünk fel Provident de nem fizetünk így barlistan vagyunk, azt mondta hogy az nem számít bele.

Ez így normális?

2023. jan. 28. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nem fizető adósként nem túl jó ötlet még több hitelt felvenni. A bank nem fog visszakozni ellene, hiszen a ház a fedezet, így az az övék lesz. Nem fognak veszíteni az ügyleten, nekik érdekükben áll megkötni egy ilyen szerződést.
2023. jan. 28. 11:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Szóval akkor így fel is tudjuk venni a csok+hitel?

Márpedig nekem is meg a páromnak is van tartozás a Provident felé !😏

2023. jan. 28. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A banki ügyintézőnek nem hiszel, de egy anonim netes kommentelőnek igen? Ha egyszer azt mondta a bankos, hogy mehet, akkor mehet.
2023. jan. 28. 11:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Rendezzétek a dolgokat.

Ostobaság még több hitelt és egyéb elkötelezettséget a nyakatokba venni, ha ezt a dolgot se tudjátok kezelni, törleszteni.

Sokan megbánták a CSOK-t is!

Én szóltam ismeretségem köreiben azoknak, akik felvették... már bánják, valakik pedig szégyellve magukat csak csendben lapítanak, ha feljön a téma.

Legyetek önállóbbak!

Fejlesszétek magatokat, karriereteket, ha ennyire sincs keretetek, hogy adósságotokat törlesszétek...

Elnézést, de ha elpatkoltok, akkor a sok adósságot a gyermeketek/gyermekeitek veszik át...

Legalább rájuk gondoljatok, ha magatokra nem...

Gondolkodni se árt.

pl csináljatok átlag számolást, havi mennyi a kiadásotok, szorozzátok 12 hónappal , majd pedig azzal a számmal ahány évig jó lenne élni/terveztek élni.

S rájöttök... nem hiteleket kell halmozni, hanem tudást és fejlődést, jobb életet, karrierrel.

Nektek és leendő gyermeketeknek akarok jót ezzel. Ne járjatok úgy, mint más meggondolatlanok.

2023. jan. 30. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!