Vidék!Nem lakó pihenő övezet, nem zavartam senkit, kB 3p-re álltam volna meg, volt egy kapubejáró, figyeltem hogy véletlenül se álljak oda, bár az autó mellett voltam. Az előttem parkoló autótól kB 40 centire álltam meg. Mögötte több méter volt. ?
KB 2 perc múlva kinyitja az ingatlan tulajdonosa az ablakot az emeletről, és normálisan megkerdezi hogy hozzájuk jöttem-e?!
Mondtam hogy nem, de mindjárt megyek is, kifogaskent annyit mondtam hogy várok valakire.
Majd vállalhatatlan stílusban elkezdett magyarázni hogy én ott ne parkoljak, mert majd jön a lánya és nem fog tudni beállni. ( kapubejáró után álltam meg pár méterrel)
Mondtam hogy oké, mindjárt megyek csak várok valakire..
Majd szintén folytatta, meg olyanokat mondott hogy jó hogy nem gurultam át a kocsin, mert 10 méterről a fák takarásából ő megmondja hány centire állok meg..
Aztán kicsit elgurult a gyógyszer nálam is, és mondtam hogy kozterulet, meg ne bazdmegoljon stb..
Felcsesztem magam, aztán egy másik kis utcán ahol senki nem szólt hogy megalltam 5p-re,kiszalltam a kocsiból addig, de mellette voltam..
Majd jött egy kocsi, és nekiállt hepciáskodni hogy hogy beszélhetek vele így, meg lejelenti a kocsimat meg ilyenek, mondtam hogy nyugodtan, rendszam, biztosítás minden rendben vele amúgy.
Kérdés, ezért feljelenthet?
Tudtommal közterület
Közterület és ha tábla nem tiltja megállhatsz. Még a kapuban is, ha a kocsiban ülsz!!! Mert akkor persze bármikor el tudsz állni.
Bizonyitéka nem lesz, meg nem hinném hogy ilyen piti dologgal foglalkozna bár kis városban sok az unatkozó ember..
Direkt a kapubejáró után akartam megallni, hogy ne zavarjak senkit, bár ha álltak is volna ki, azalatt a 3-4p alatt, egy elnézéskérés egy 20mp alatt lementem volna egyből.. Járdára nem álltam, forgalmat nem akadályoztam..
Azert elég érdekes emberek vannak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!