1/4 A kérdező kommentje:
Vagy vennétek ha tegeződünk*
2023. jan. 24. 18:39
2/4 anonim válasza:
Ez így elég tág kérdés, mivel nem ismerjük az igényeket. Családi autó lenne vagy munkábajárós? Autópálya szóba jöhet? Az üzemanyagárak tekintetében én most egy kisebb motorral szerelt benzinesre szavaznék.
3/4 A kérdező kommentje:
Nincs feltétel. Csak hogy kinek mi tetszik ilyen áron.
2023. jan. 27. 17:00
4/4 anonim válasza:
Nekem most egy ufó civicem van 1.8-as benzinmotorral, szeretem is, csak elég drága fenntartani. 2,2-ért vettem, manapság is akkörül mennek, a dízeles verzió 1,5 körül, de nem véletlenül. Másfél éve vettem, amikor még nyugi volt, most inkább vennék egy Mitsubishi Coltot, vagy esetleg egy Toyota Priust az üzemanyagárak miatt. Sajnos nehéz a lábam, ezért télen 7,5-8-at simán megeszik a Hondám, viszont nyáron nagypapa stílussal még az 5,4-es fogyasztást is ki tudtam hozni belőle(ez sem jellemző, 6,5 szokott lenni az én vezetési stílusommal). Egy 1.8-as benzines motortól szerintem ez nem rossz, és bizony van benne elég erő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!