Ha az van irva h cover…. Vmilyen ruha vagy cipo, (maga a honlapon szerepel ez a szo) akkor az biztos h hamasitott, nem eredeti termekekre utal termekekre utal? Ha nem, akkor mire?
Cover = huzat (mármint nem a hideg fuvallat, hanem valaminek a bevonása, letakarása, pl. párnahuzat)
Én még nem hallottam a cover kifejezést a hamisítványra, inkább replikának szokták hazudni.
Persze ettől még lehet bármi. Ha esetleg belinkelnéd, hogy hol láttad, talán lehet értelmesebb választ adni...
Pfff...
Az egy dolog, hogy nekem be sem jön az oldal, de már a nevéből egyértelmű, hogy átverés. Itt nem hogy eredetit nem kapsz de hamisítványt sem.
Nézd már meg kicsit azt az oldalt, ha nálad működik:
Van magyar elérhetőség, adószám?
Szociális média linkek, amik valós saját profilra mutatnak, nem a főoldalra?
Ne légy bolond.
Honnan a francból találjátok ezeket az egyértelmű átveréseket?
És hogyhogy nem tűnik fel?
60k-ert csak eredetit adnak
Max visszakuldom
Lol, ha nem kapsz semmit azt hogy küldöd vissza és nem utolsó sorban hova, és ha nem tudsz kapcsolatba lépni velük a problémád miatt, akkor minek?
Ugyan, csak viccelek, tök megbízható cégnek tűnik, vásárolj bátran náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!