Mi a véleményetek az új Wednesday sorozatról?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a a hangulata, bár igen csak harry potter szagú a környezet de a főszereplőn nem tudok kiigazodni.
A régi mesékben Wednesday kegyetlenebb karakter volt, ebben a sorozatban ez pedig csak pózőrködés.
Szereti a szenvedést, vért, sötétséget stb. de amint igazi kegyetlenségre kerül a sor, pl. valakit megszaggat egy szörny, normális lesz, esetleg segítőkész.
Ez nekem valahogy nem egyezik azzal ahogyan megpróbálják őt ábrázolni a filmben. Nektek mi a véleményetek?
2023. jan. 17. 13:32
1/5 anonim válasza:
Nem látom benne, hogy ez mitől Addams Family-univerzum sorozat. Egy sima természetfeletti tinikarakteres /misztikus dráma/ nyomozósorozat, ahol bárkire szabadon cserélhető lenne a főszereplő (lehetne például egy Veronica Mars reboot is), de ezzel a névvel próbálják most eladni, hátha több nézőt hoz vele (ez be is jött).
2/5 anonim válasza:
Erőltetett, gagyi, nem értem egyszerűen a hypeot
3/5 anonim válasza:
Múlt hétvégén véletlenül akadtam rá. Előtte soha nem hallottam róla, azt se tudtam, hogy létezik. Nekem tetszik, elkezdtem nézni.
4/5 anonim válasza:
Soha nem voltam Addams rajongó, de ez nagyon tetszik.
34/F
5/5 anonim válasza:
Szerintem jó sorozat. Kellemes a hangulata, a színészek jók, odateszik magukat. A két srác jól néz ki, a szerelmi háromszög aranyos. A horror részek kicsit műek, de a környezet, látványvilág stb. stimmel, látványos. A szövegek jók benne, a sztori csavaros, a zenék nagyon jók, a karakterek erősek... Negatívum, hogy Percy nem jön vissza a következő évadba, valamint, hogy néha túl szájbarágós, dumálós, semmiről nem szólós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!