Nem akarnak megbántani vagy tényleg létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Gyakran kapom meg magammal kapcsolatban azt, hogy karakteres az arcom de egyébként szép vagyok. Egyik ismerősöm mondta, hogy általában azért mondják ezt, hogy karakteres az arcod mert nem akarnak megbántani azzal, hogy nem vagy annyira szép aztán ez most elgondolkoztatott. Az igaz, hogy nem olyan vagyok mint mostanság az instán a lányok, és nem is olyan mint tudjátok ez a tipikus mindenki szerint szép lány. Legalábbis ezt gondolom magamról.
22/l
2023. jan. 14. 01:06
1/4 anonim válasza:
A szépség szubjektív.
Ha nem akarnának megbántani, akkor nem mondanának semmit szerintem.
2/4 anonim válasza:
Lehet aki mondja csak elakar bizonytalanítani.
Meg ahogy felettem is írták a szépség szubjektív.
De ha nem félsz képet küldeni magadról én elmondom a véleményem.
3/4 anonim válasza:
Fogadjunk hogy ezt egy lány ismerősöd mondta neked. Amíg nem vagy bűnronda és igénytelen, addig biztosan lesz olyan normális férfi akinek bejössz.😉
4/4 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel. Amúgy a karakteres azt jelenti, hogy nem olyan tipikus vonásaid vannak. De ha mindig hozzáteszik, hogy szép vagy, szerintem ne adj sokat annak a csajnak a szavára. Ha ezt így közölte veled, biztos csak féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!