Amúgy már ahogy írtam, a mértéktelen ivást abbahagyta már az utóbbi három évben lejött erről, és utólag elmondta, hogy már egy éve egyáltalán nem ivott, de már problémát jelent neki az, hogy mindig kitalálja, hogy milyen témáról készítsen videót a YouTube-ra, azt mondja, hogy ebbe már belefáradt, ezekbe a hosszabb videókba, azt is mondta, hogy a TikTok is elég lenne neki.
És általában (amikor éppen videózik) mindig meg szokta kapni ugyanazokat a kérdéseket a videóknál, fogyással kapcsolatban, meg, hogy nincs barátnője, nincs munkája, stb...
És ezért is lehet az, hogy depressziós lesz, és valószínűleg ezért is törli magát folyamatosan.
Tudjátok ez ilyen ördögi kör.
De amúgy időközönként teljesen letörli a YouTube és a TikTok csatornáját, amikor nem érzi jól magát és nincs kedve videózni.
Ez valószínűleg nem fog változni nála, időközönként teljesen eltűnik és törli magát.
Azóta csinálja ezt mióta elvesztette a 60 ezres YouTube csatornáját.
Amúgy múltkor azt is mondta, hogy már ilyen "különleges" érdekesebb videókat nem is tervez csinálni, mert nincs kedve hozzá, és nincs is hozzá nézettsége.
Amúgy szerintem most teljesen jól lehet, ha talán nem is boldog, de szerintem nincs vele semmi baj.
Ja és a TikTok csatornáját nemrég éppen visszaállította, ismét elérhető maga a csatorna, csak videót nem töltött fel még rá.
12es, röviden: depressziós.
De ez hogy jön a kérdéshez?:D Attól még nem incel, csak emberi roncs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!