Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A jófogás oldalon lett már...

A jófogás oldalon lett már valaki csalás áldozata?

Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 18:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem
2023. jan. 11. 19:16
 2/13 anonim ***** válasza:

Egyszer igen, rendőrségi ügy lett belőle (nem én jelentettem fel, hanem más akit szintén átvert) persze tudtam, hogy átverés lesz, de mondom egy próbát megér.

Illetve ezen kívül 2-3 alkalommal probálkoztak, abból az egyiket sokáig fárasztottam, hogy meddig bírja 🤣

2023. jan. 11. 19:22
 3/13 A kérdező kommentje:
És mennyivel károsított meg?
2023. jan. 11. 19:24
 4/13 anonim ***** válasza:
9e ft-l
2023. jan. 11. 19:26
 5/13 anonim ***** válasza:

Én nem voltam, de közeli ismerősömnél bepróbálkoztak - vpn-nel az usából...

Nem tudták, hogy profi a számítógépen - és mire kettőt rezdült volna a szélhámos gennyláda, már ment is neki sms-ben az észhez térítő üzenet (kilistázva, hogy miket bukott el az átverési kísérlet alkalmával)! :D

2023. jan. 11. 22:01
 6/13 anonim válasza:

Én voltam (vagyis majdnem lettem) áldozat. Valaki egy televízióval jártam így, még el is hozta az illető, és nagyon készséges volt.

Mikor másodszor bekapcsoltam a televíziót, elkezdett füstölni és égni.Fel is gyulladhatott volna a ház. Szerencsére a helyzet magaslatán álltam és megoldottam a problémát.

Az illető nyilván azért hozta ide a tv-jét, mert veszélyes hulladék-lerakóban fizetnie kellett volna érte és a tv jó súlyos volt.

2023. jan. 13. 15:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam kétszer is bepróbálkoztak. Kéri az e-mail címet, amire aztán egy kamu jofogas-hu címről jön egy levél egy linkkel. Gondolom innen akarják lehalászni az adatokat, mert én nem mentem tovább. Feltűnő még a magyartalan fogalmazás. Volt még egy whatsapp-os üzenet is egy ukrán számról.
2023. jan. 13. 18:56
 8/13 anonim válasza:
100%

7-es: tényleg, adathalászat lehet.

Mindig, mindenütt résen kell lenni. Sajnos.

2023. jan. 14. 06:32
 9/13 anonim válasza:

Jófogáson egyszer behúztak 6000 ft-al,csávókám hamar meglett barátnője számlaszámára utaltatott,rendőrségi feljelentés meglett téve akkor derült ki hogy sok van a rovásán,börtön és pénz büntetés lett a vége.

biztos megérte.

2023. jan. 16. 17:04
 10/13 anonim ***** válasza:
59%

az egész oldal sajnos trógerek gyűjteménye. ennél nagyobb mentális pöcegödör talán csak a f@szbook marketplace.

ötven tranzakcióból talán öt ha értelmes, kommunikatív, nem "már eladtam" vagy "megvan-e még", "mennyit engedsz a feléből" "jó nagy madár vagy more" lózungokkal operál.

2023. jan. 18. 19:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!