Vajon fog még valaha is működni a vízesés a Westendben?
Figyelt kérdés
Eleve miért nem megy? Már a magasabb energiaárak elött sem üzemelt.2023. jan. 11. 17:50
1/5 anonim válasza:
Gyermekkoromban voltam, láttam utoljára, de valóban nagyon nagy feeling volt. Olyan jó friss levegő is volt mikor beléptél az aluljáró felől.
Nem is tudtam, hogy nem működik.
2/5 A kérdező kommentje:
1. Már vagy 2 éve nem működik sajnos.
2023. jan. 11. 18:47
3/5 anonim válasza:
Lehet a Covid miatt, nedvesebb parasabb levegoben jobban terjed? De lehet butasag, nem tudom
4/5 anonim válasza:
Remélem soha többé nem fog. Nem tudom, ki volt az az őrült, aki kitalálta. Fullasztó, meleg pára. Koszos-büdös víz. Kell a fenének.
5/5 anonim válasza:
Remélem hamarosan újraindul, ma is jó a Westend, de eleinte milyen jó volt, dübörgő lemezboltokkal, és bejárható tetőtérrel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!