Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit vegyek egy olyan ember...

Mit vegyek egy olyan ember születésnapjára, akinek rengeteg pénze van, és akármit megvehetne magának. (? )

Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 21:05
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Persze,tudom,hogy nekem ismernem kéne őt,de én mindig találok valami érdekes apróságot,vagy különleges dísztárgyat,ami tökéletes ajándék lehet.Neki viszont rengetek ilyen van.Abszolút kétbalkezes vagyok,úgyhogy a "csinálj te valamit" dolog kilőve.
2010. okt. 2. 21:07
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Pénztárcát :)
2010. okt. 2. 21:07
 3/12 anonim válasza:
Semmit. Készíts neki valami igazán személyeset. De ha kifejtenéd bővebben, pl. nő v. férfi, idős, fiatal stb könnyebb lenne tippeket adni.
2010. okt. 2. 21:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Te milyen árfekvésben gondolkozol? Mennyit szánsz rá? Én élmény ajándékot adnék. pl.www.meglepkek.hu
2010. okt. 2. 21:10
 5/12 anonim ***** válasza:

Élményt. Olyan ajándékot, ami valóban régi vágya, de nem feltétlenül pénzért lehet megvenni.

- kirándulás

- kedvenc színész főszereplésével egy színházi előadásra jegy

- saját kézzel készített torta vagy ajándék

- egy kellemes séta az állatkertben (biztos régen jártatok már mindketten) vagy valamilyen különös helyen, ahol régen járt vagy még soha.

- egy üveg bor, a kedvenc, melyet saját kézzel üvegfestékkel személyre szabottan festesz ki

- fénykép album közös fotókkal

- kézműves tanfolyam (kosárfonó tábor, festőtábor, korongozó tábor stb.)

- egy nap, ami csak róla szól

2010. okt. 2. 21:10
 6/12 anonim ***** válasza:

még jutott eszembe pár:

- vacsora

- wellnes (akár otthon is, nem fontos drága szállodába elmenni)

- közös sütés - főzés

- film klub

2010. okt. 2. 21:12
 7/12 A kérdező kommentje:
pasim,és már 1 éve együtt vagyunk...
2010. okt. 2. 21:13
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..:)
2010. okt. 2. 21:13
 9/12 anonim ***** válasza:

hűha. te mázlista. ilyen gazdag a pasid :P :)))

Tényleg jó ötlet a közös program, amire úgy fog visszaemlékezni, hogy "az egyik legjobb születésnapom volt" Majd mondd el hogyan döntöttél:)

2010. okt. 2. 21:57
 10/12 A kérdező kommentje:
oké..:)
2010. okt. 2. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!