Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Párom mindig mindent megeszik...

Párom mindig mindent megeszik előlem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már 1 éve együtt élünk. Ő sosem megy el bevásárolni. Ezerszer próbáltam már megbeszélni vele de egyik fülén be a másikon ki.

Mindig megígéri, hogy most ő fog elmenni legközelebb boltba, de amikor már kimondja tudom, hogy nem fog. Az összes pénzem főzésre megy el, és kipróbáltam már azt a módszert is, hogy 5x akkora mennyiséget főzök. Akkor 5x annyit evett, mint akinek kést fognak a torkához úgy.

Tegnap este megsütöttem 2 nagy tepsi pizzát, mondván így biztos hogy marad nekem reggelre. Hát egy szelet pizzavég volt meghagyva. Ha a szüleimtől kapok csokit vagy bombont azonnal megeszi kérdés nélkül.

Azt is próbáltam már hogy nem főzök akkor semmit. Olyankor nem ettünk... nem tudok már ezzel mit kezdeni, de az őrületbe kerget... 25L

2023. jan. 10. 12:53
1 2
 11/14 NTBS ***** válasza:
100%
Szakíts vele. Találsz jobbat.
2023. jan. 19. 17:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyél meg előle te mindent :D
2023. jan. 20. 06:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyesével szólni kell neki, hogy "ez meg ez holnapra van, ne edd meg". "Ezt reggelire akarom megenni, ne nyúlj hozzá". Nálunk ez jól mûködik.

Esetleg felcédulázni, hogy ”ne nyúlj hozzá", vagy eldönteni, hogy a hûtôben melyik polcon levô ételekhez nem nyúlhat.

A kajaköltséget meg írd fel, a blokkokat csatold hozzá, és hónap végén fizesse ki a felét.

Ha ezeket se képes betartani, akkor bizony jobban jársz, ha szakítasz. Tudom, nehéz döntés, de így negyven éves fejjel én már látom, jobb szakítani ha nem megy. Egy kapcsolatban ami rossz, az idôvel csakis még rosszabb lesz, és vannak dolgok, amiknél még az egyedüllét is jobb.

2023. jan. 27. 03:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok (fontod? Nem), de az ilyen taplót dobnám.

Keress valami normális pacákot, aki esetleg még szeret is, és nem csak kihasznál.

2023. jan. 27. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!