Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért hazudják hogy a bosszú...

Miért hazudják hogy a bosszú nem jó?

Figyelt kérdés
Sok sorozat vagy filmben megjelenik évek óta hogy "a bosszú nem jó" meg stb... pedig szerintem semmi baj sincs a bosszúval, a legnagyobb igazság szolgáltatás! Miért kell azt hazudni a sorozatokban meg filmekben meg mesékben meg mindenben hogy rossz?

2023. jan. 10. 07:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
8%
Nem mondtam , hogy rossz.
2023. jan. 10. 17:48
 12/24 anonim ***** válasza:
15%

3-as: majd visszakapod te is az élettől.

Ne én bosszuljam meg, amit meg lehetne bosszulni, mert mindenkit elér a sorsa, mindenki azt kapja az élettől, amit megérdemel. Akár jó, akár rossz. Én ebben hiszek.

2023. jan. 11. 16:31
 13/24 anonim ***** válasza:
15%
3-as: biztos nagyon szemtelenek voltatok azzal a tanárral.
2023. jan. 11. 16:32
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
A Jóistenre kell bízni az igazságszolgáltatást.
2023. jan. 11. 16:32
 15/24 anonim ***** válasza:
Mert attól, hogy bosszút állsz valakin, attól neked nem lesz jobb.
2023. jan. 11. 18:27
 16/24 anonim ***** válasza:
73%

15 dehogynem! Megbünteted, igazságot szolgáltatsz, és többé nem azzal a tudattal élsz, hogy igazságtalanul bántak veled, vesztettél.

Mellesleg a jövőben mások is tudni fogják, hogy veled nem érdemes baszakodni. Ellenkező esetben meg balek hírében állsz majd, és mások is felkóstolnak.

2023. jan. 12. 00:58
 17/24 A kérdező kommentje:

#3 #5

ha ez igaz akkor te egy hős vagy! tiszteletem!

2023. jan. 12. 10:31
 18/24 A kérdező kommentje:

hinni szép dolog de attól még ez sokszor nem így van! hány olyan kegyetlen és rossz ember van aki boldogan élte végig az életét?

2023. jan. 12. 10:33
 19/24 A kérdező kommentje:

nem az a cél a bosszúval hogy neked jobb legyen, hanem hogy a másik megkapja amit érdemel!

2023. jan. 12. 10:34
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

12 és ez ok arra, hogy egyet se büntessünk meg?

Én azokat is büntetném, akik a bűnösöket mentegetik, segítik. Mégpedig kegyetlenül, mert az ilyen "jólelkű emberek" a legkártékonyabb társadalomrombolók.

Itt volt például pár éve az az ostoba svéd riha, aki Stockholmban cirkuszt rendezett egy felszállásra készülő repülő fedélzetén, mert meglátta, hogy két rendőr egy kitoloncolásra ítélt félmajmot terel a helyére. Jaj, szegénykét nehogy már visszabasszák oda, ahonnan ideette a fene! Sikerült is elérnie, hogy a rendbontás miatt nem indulhatott el a gép. Azt hitte az ostoba liba, hogy ő a hős! Aztán a hulladékot feltették egy másik gépre, őt meg pénzbírsággal sújtották. A kitoloncolást ugyanis azért rendelték el, mert több nőt és gyereket is megerőszakolt ez az állat.

Ilyenkor a védelmezőnek minimum a kis védence számára kiszabható börtönbüntetés felső határát kellene kiszabni. De célszerűbb volna egy dohos pincében addig verni, míg kiszarja a beleit. A többi vagy megérti, hogy kussoljon, vagy előbb-utóbb rájuk is sor kerül.

2023. jan. 12. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!