Milyen külsőt és belsőt képzelsz el a Leila névhez?
Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 20:12
11/15 anonim válasza:
szöke hoszú hajú, porcelánbőrű..stb. :DD
12/15 anonim válasza:
nem Leila hercegnő van a Star Wars-ban is? Azt hiszem... Mert nekem csak ez ugrik be és abban vékony, nagyon szép és hát olyan Leilás. :P
13/15 anonim válasza:
én már egyszer válaszoltam, de csak annyit mondanék, hogy az LEIA hercegnő és nem Leila.
14/15 anonim válasza:
hat en Leila (anyakonyvezve Lejla) vagyok. kozepmagas atlag testsuly kozephosszu nagyonsotet barna haj barna szem es bor.
a belsom..hu.. akaratos mindig azt akarom hogy az enyem legyen az utolso szo. mindig kiallok.az igazamert (megha nem is nekem van) en mindig vidam vagyok. eleg nehezen lehet megserteni. nekem sok baratom van. hat ha erdekel meg valami kerdezz.:D
15/15 anonim válasza:
#12: Pacsi! Nem igaz, hogy senkinek nem ugrott be a Star Wars! :D
Tudom, hogy Leia és nem Leila, de nekem is a hercegnő ugrik be róla. :) Egyébként nem szimpatikus név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!