Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tanuljak törit?

Hogy tanuljak törit?

Figyelt kérdés
9.es vagyok, a töri tanár mindig csinál egy ppt-t és azt kell leírni, és az már valójában egy jegyzet szóval szerintetek elég lenne csak abból tanulni? És egy jegyzetbol hogy tanuljak? Abból még kell egy még rövidebb jegyzetet csinálni, vagy másoltam be? Ti hogy tanuljátok még a törit?

2023. jan. 7. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
De mit kér(dez) amikor dolgozatot írat? A PPT-t, vagy a könyvet?
2023. jan. 7. 12:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Gondolom a ppt-s anyag megegyezik a könyv egyik anyagával, tehát témájában ugyanaz. Tanulnám a ppt-t meg a hozzá tartozó tankönyvi részt.
2023. jan. 7. 13:00
 3/9 A kérdező kommentje:
1.valaszolo eddig egy doga volt, akkor csak az ábrákat kérte a könyvből
2023. jan. 7. 19:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Na, csak azért kérdeztem, mert én is töritanár vagyok és PPT-ből tanítok én is.

Én csak a PPT-t kérem.

Szerintem a PPT-t írd le a füzetbe és jobboldalon hagyj egy viszonylag széles margòt, hogy, ha valamit ki kell egészíteni legyen neki hely.

Azt szoktam mondani, hogy akinek nagyon nezezen megy a szövegalkotás, vagyis egy vázlat alapján nem tud önállóan mondatokat fogalmazni az magolja be a tk szövegét.

9.-ben még előfordul.

2023. jan. 7. 19:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt, hogy #1es voltam.
2023. jan. 7. 20:00
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ^^
2023. jan. 7. 22:10
 7/9 anonim válasza:
Szerintem vagy puskázz vagy írjegy vázlatot lerövidítve és írd ki a fontos anyagot és a többit felejtsd el és tanuld meg
2023. jan. 8. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:

A puskázás nem jó ötlet. Nézd át a ptt anyagát és azért minimum egyszer olvasd el könyvet.

Semmiképp se puskázz!!

2023. jan. 8. 20:28
 9/9 anonim ***** válasza:

a fontos dolgokat jegyzeteld ki ppt-ről tömören, pl évszámokat, helyszíneket stb. és azokat magold be. A ppt-t pedig többször fusd át, esetleg próbálj logikát keresni az események között így könnyebben megmarad.

Ha most megtanulsz így készülni az egyetemen nagy előny lesz, mert a legtöbb tárgyból ott is csak ppt lesz feltöltve

2023. febr. 7. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!