Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi esély van arra hogy...

Mennyi esély van arra hogy folyamatosan profitálj Tippmixel?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Arra lennék kíváncsi,hogy van-e olyan valaki aki tud profitálni nap mint nap tippmixen?

Tudom vannak tippmix csoportok,drága tagsággal stb stb,én benne vagyok 1-2 ingyenes csoportban Telegrammon,általában napi 1 ingyen tipp van,és olyan 50-60% nyerési arány van,szóval 30/15 talán jön.

Mindegy,én elkezdtem egyedül tippmixelni tavaly,tippmixpron játszok és néha rakok saját tippet és általában jönni szoktak a megérzéseim,viszont hogyha tudnátok mondani vagy mutatni olyan ingyenes csoportot ahol vannak jó tippek azt megköszönném.

Volt régebben olyan hogy ingyen kaptak pár napig tippet és abból megvettem a tagságot egy adott csoportnál de sajnos annak a csoportnak vége lett nemrégiben, benne lennék hogyha pár napig ingyen kapnék tippeket,aztán a nyereségből megvásárolnám a tagságot.

Előre is köszi mindenkinek :)

Boldog és sikerekben gazdag Újévet mindenkinek!

2023. jan. 7. 01:54
 1/1 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Ezek mind úgy vannak kitalálva, hogy a bank nyer hosszútávon. Egy-egy nyerés összejöhet ami mézesmadzagnek pont elég.
2023. jan. 13. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!