A gyertyaláng.hu-n lehet valahogy törölni akikért gyújtottam gyertyát de nem én vittem fel őket a rendszerbe?
Figyelt kérdés
Vagy nálam csak email értesítésben lennének bent?2023. jan. 5. 12:29
1/2 TappancsMancs válasza:
Nem ismerem az oldalt, de általában a weboldalak úgy működnek, hogy amit valaki regisztrál, nyit, kiír, stb, azt csak ő maga tudja törölni. Érthető is, hiszen összevissza mennének a törlések.
Ha nem te nyitottad akkor szerintem nem tudod törölni, de olvasd el az oldal felhasználási tájékoztatójában.
2/2 anonim válasza:
Rákeresel az akikért gyújtottál listára - amikor be vagy lépve, - pipával megjelölöd, hogy melyik részével akarsz műveletet végezni és törlöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!