Ez micsoda a bleachben?
Szóval láttam egy AMW-t ahol ichigo egy fehér ruhába öltözött férfival kűzd akinek látszik a lélek lánca (nem tudom hogy hívják ezért ezt írom) és ott vannak ichigo testvérei is (szintén lánccal)
Majd ichigo mérges lesz és a végső hollow formájában ki akar lőni egy cerot de levágják a szarvát. Majd folfelé repül. Aztán helyszínt vált ahol a fehér ruhás férfi egy fán ül és nézi ahogy ichigo megérkezik (a fára fel vannak kötve a barátai) és egymásnak esnek majd a végén ichigo felvesz egy ismeretlen formát (csontok vannak a ruháján ) és a szellemi energiájával elpusztit egy óriást ezért a többi meghajol majd levágja a fehér ruhás férfit . A sima bleachben ez nincs meg ha jól tudom. A kérdés az lenne hogy ez hol van ? Esetleg melyik film?
A legutolsó kérdésedre válaszként, az arrancar arc után érdemes megnézni.
A történet idővonalába igazából sehogy sem illik bele rendesen, de egyértelműen Ichigo és Ulquiorra utolsó harca után történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!