Mit jelent a postán a posta helyszíni megjelöléssel, hogy sikeres kézbesítés?
Elég volt bediktálni - legalábbis nálunk sosem kéri a postás. Volt hogy a 2 évvel ezelőtt lejárt személyi igazolványom számát diktáltam be, mert az jutott eszembe. :D
Aztán a papíron, vagy ha a gépje van nála akkor aláírom és kész.
Vagy a postán nyúlták le, vagy a szomszédok.
De ez nem valószínű, hogy ki fog derülni. Kézbesítve van, lezárták, részükről ennyi.
Ha komoly értékről van szó, akkor a rendőrséget érdemes értesíteni. Meg esetleg a postán is tenni egy megjegyzést, hogy a rendőrséggel jössz vissza. Lehet hogy hirtelen megtalálják :D
Ha értékeket küldötök, akkor inkább csomagautomata, vagy futár. Inkább kerüljön többe...
Voltam bent a postán és nem vagyok előrébb. A telefonon elérhető nyomkövetésen az szerepel, hogy a helyi postán lett átvéve.
Ma a postán megnézték és szerintük a postás simán a postaládánkba tette. A postással beszéltem ő nem emlékszik, hogy mostanában bármilyen levél jött volna nekünk (ez így is van mert utoljára kb. októberben kaptam bármit de nem is vártam mást csak ezt a kettőt) A szomszédot megkérdeztem nem tud róla...Vissza sem küldték a feladóknak...A rendőrséget megemlítettem kis célzással a postán, a postásnak és a szomszédoknak is hátha még megvannak a borítékok és beteszik a postaládámba...Dühítő nagyon :(
Ne hagyd magad. Postán dolgozom, ha az van a nyomkövetésben, hogy postahelyen átvették, akkor az postán lett átveve, nem tették postaládába. A postán azt is látják, hogy milyen jogcímen vette át az illető (címzett, helyettes, átvevő, meghatalmazott). Ha nem a te saját kezedbe szólt, akkor átveheti az is, aki 1 lakcímen van veled, ha van esetleg ilyen.
Annyira utálom ezt a hadovát, hogy szerintük a postás a postaládába tette, sok idióta, aki ott ül...
Ha nincs meg a levél, menj be arra a postára, ahol a nyomkovetes szerint át lett véve, és indítsd tudakozvanyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!