Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan tudok irodalmi tételeke...

Edward Cullen ® kérdése:

Honnan tudok irodalmi tételeket letölteni?

Figyelt kérdés

Olyan tételekre lenne szükségem, ahol minden ki van dolgozva részletesen. Ady Endrénél például nekünk kell:

1. Ady szerelmi költészete. (Milyen erők játszottak szerepet?)

Léda és Csinszka szerelem. 1-1 Vers elemzés.

2. Ady Ars poétikája. Mit vall a költők szerepéről? „Góg és Magóg fia vagyok én” c. költeményt elemezni.

3. Ady költészetének újszerűsége. „szimbólumok szerepe” 1 vers elemzése.

4. A magyar ugar vízió.

5. Hiányérzet Versei. Elemezni „Harc a Nagyúrral” , „Kocsiút az Éjszakában”

6. Párizsi versek. Elemezni. „Párizs az én Bakonyom” , „Párizsban járt az ősz” , Hányszor járt itt, mit jelentett neki?

7. Istenes versek. Elemezni: Sion hegy alatt.

8. Magyarság versek. „Föl-föl dobott kő” , „Nekünk Mohács kell”.

9. Kurucz Versek.

10. Világháborús költészet.

„Emlékezés 1 nyár éjszakára” , „Eltévedt Lovas” , „Ember az embertelenségben” – 2-t elemezni.

Szóval csak ennyi kell hétvégenként. És mindig estig csinálom. Már pihenni sem tudok. Valaki nem tud 1 oldalt ahonnan le tudom ezt szedni egyben?

2010. okt. 2. 11:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!