Hogy működik ez a bélyegző?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A Wishen vettem egy ilyen pecsételő bélyegzőt. Nagyon jó mert egyedi szöveget tudok vele pecsételni. Vagyis tudnák.
Nem tudom hogyan kell hozzá tintát adni, hogy legyen szín ugye amit lepecsétel. Hová megy benne? Hová kell tölteni? Volt pecsételőm már amit úgy mond belemártottam a tintába és úgy pecsételt, ez a régi fajta. De ez nem sikerül, valakinek van ilyen van tapasztalata
2022. dec. 30. 06:57
2/2 anonim válasza:
A fekete műanyag tálcában amiben van a szivacs. A szivacsra teszel tintát azt fejjel lefele, tehát az asztal felé nézzen a szivacs része beleteszed. Arra figyelj, hogy a szivacsra túl sok tintát ne tegyél csak amit szépen egyenletesen fel tud szívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!