Mi lehet az országban kóborolt fekete párduccal?🐈⬛
Pedig valóban volt párduc szabadon az országban. :)
2022. január 9.
Újra feltűnhetett a rejtélyes fekete párduc
Both Zoltán szakértő szerint már nem lehet kétség. Ezúttal Szolnok és Újszász között látták a fekete párducot, amely először december elején tűnt fel Magyarországon.
„Még én is néztem egy nagyot, pedig ezzel foglalkozom. Ha bárkiben kétely merült volna fel, hogy a most már majdnem egy hónapja Magyarországon kóborló állat vajon csak egy jól meghízott fekete macska vagy egy párduc, ez a 100-150 méterről készült videó kétséget kizáróan bemutatja, hogy az utóbbi. Ez nem egy kövér macska, ekkora állatot én sem gyakran látok - mondta a lapnak a szakértő, aki szólt ismerőseinek, azonnal riasszák a 112-t, amit meg is tettek.
Elhagyhatta Magyarországot a kóborló fekete párduc
Nagyjából egy éve tűnt fel Magyarországon egy bóklászó fekete párduc, akit először Kiskunhalason, majd Szolnokon, Kecskeméten, Kerecsenden, Tiszatenyőn, majd Törtelen is láttak. Úgy tűnik, kicsivé vált neki az ország, ezért Szerbia felé állhatott tovább.
Legutóbb nyár közepén írtunk az országban bóklászó fekete párducról, amely Magyarország több részén is felbukkant, júliusban Törtelen látták. Először Kiskunhalason videózták le, majd Szolnokon, Kecskeméten és Kerecsenden is látták az állatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!