Hogy tudnék foxposttal feladni egy csomagot?
Vinteden az egyik általam hirdetett terméket megvették. Ilyenkor kapok egy szállítási cimkét, avagy kódot, illetve oda volt írva, hogy adjam fel a legközelebbi Foxpost csomag átadási pontra. Eddig tiszta volt az egész, letöltöttem az alkalmazást, regisztráltam. Minden egyes videó, amit megnéztem, az első lépés az az, hogy készítsen elő a csomagot. Viszont a csomag előkészítésben nekem meg kellene adnom azt, hogy hova küldjem a csomagot. Viszont én ezt nem tudom. Csak egy kódot kaptam, és kerestem, hogy esetleg van e olyan opció, hogy én azt a kódot beírom valahova, de nincsen. A csomag előkészítésnél azt is meg kell adni, hogy milyen méretű csomagot szeretnék feladni, ezáltal bomlik különböző árakra méretük szerint. Kiírja a végösszeget, hogy nekem mennyit kéne fizetnem magáért, a csomag feladásért, viszont én úgy tudom, hogy magát a csomag szállítását a vevő fizeti.
Sosem adtam még fel packetán kívül semmilyen formában csomagot, így szeretnék segítséget kérni, hogyan is működik ez. Mert ahhoz, hogy én azt a csomagot feladjam, élő kell készítenem, de akkor a vinteden kapott kóddal mit kezdjek? Válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!