11/65 anonim válasza:
6!
2 ünnep között nincsenek vizsgák, csókolom!
12/65 anonim válasza:
Hát drága , a komoly szakokon vannak.😅
De akkor ezt kérlek beszéld meg a PTE ÁOK-val is.
Egy ötödéves orvostanhallgató , aki holnap megy vizsgázni.
13/65 anonim válasza:
Karácsonykor meg szilveszterkor is vannak nem?
14/65 anonim válasza:
12- nek . Isten hozott az egészségügy útvesztőiben. Sikeres vizsgát neked!10 -es vagyok és mellesleg pécsi.
15/65 anonim válasza:
Fogalomzavarban szenvedsz? Ünnepekkor nyilván nincsenek , de a két ünnep között vannak. Tudod ezt neked nehéz lehet elhinni, valószínű egyetemet csak kívülről láttál.
16/65 anonim válasza:
Köszönöm 14.válaszoló! Valakinek nincs jobb dolga és próbál a válaszokba belekötni . :D
17/65 anonim válasza:
15
A műszakit már láttam belülről. Biztos nagy élmény lehet 2 ünnep között szopni.
18/65 anonim válasza:
Tíz vizsgám van. Itt nincsenek megajánlott jegyek, mint a műszaki egyetemen utolsó . Nem vágják hozzá az emberhez az orvosi diplomát.
( a kommented alapján inkább neked ajánlom az általad említett tevékenységet. Talán akkor nem lennél ilyen frusztrált és kötekedő .😌)
19/65 anonim válasza:
Sok más helyen sem vágják az emberhez a diplomát. Nem vagyok frusztrált, te írsz hülyeségeket :D
20/65 anonim válasza:
Szerinted mi abban a hülyeség , hogy az orvosin van a két ünnep között is vizsgaidőszak ? Ezen mit nem lehet érteni ?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!