Ki szedi össze a baleseteknél az emberi maradványokat? (mentős? Tűzoltó? Rendőr?)
Figyelt kérdés
2008. dec. 26. 14:17
4/20 anonim válasza:
Tűzoltó. (Édesapám az volt, tudom.)
5/20 anonim válasza:
Szerintem viszont a temetkezési vállalat alkalmazottja.
6/20 anonim válasza:
"Tűzoltó. (Édesapám az volt, tudom.)"
én elhiszem, de mégse hívnak minden balesethez tűzoltót :)
am a mentős
8/20 anonim válasza:
Ez vicces, A helyszínelő vagy a törvényszéki orvos, pontosabban ezekből az újjoncok.
9/20 anonim válasza:
Amennyiben 100%ig baleset történt akkor a tűzoltók. (pl vonat elüt valakit, akkor a tűzoltók összeszedik és le is mossák a szerelvényeket.) Ha valakit agyonlőnek akkor a korbonctanról érkező szakemberek szedik össze és szállítják be vizsgálatra, boncolásra.
10/20 anonim válasza:
Az emberi maradványokat?Ha meghalt az ember akkor a helyszínelés után a hullások.NEM a mentő,NEM a tüzesek,nem ilyen törvényszéki orvos vagy melyik írta ezt a baromságot... ez nem az NCS meg Horácio :D:D:D
A tüzes legfeljebb kiszabadítja a tetemet a roncsból,vagy ahol meghalt,de szedegetni nem szedegeti.A mentő meg aztán pláne!Miért is tenné?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!