Mi a franc van?Folyton csak figyelmeztetéseket kapok.
Figyelt kérdés
Folytonosan olyan élethelyzetekbe kerülök,hogy mindig figyelmeztetnek valamire a környezetemben lévő emberek.Álljak arrébb,ezt nem jól csinálom a munkámba,itthon hogy ne nevessek hangosan.Vigyázzak stb .Elegem van ebből,úgy érzem a környezetemben mindig próbál valaki belém kötni.Egyik exem,hogy ne az út annak az oldalán menjek hanem a másikon (de ez hasznos volt hogy mondta).Az emberek még jó hogy azt nem mondják meg,hogy milyen színű bugyit vegyek fel már komolyan vagy hányszor vegyek levegőt.Szabályok,szabályok hátán unom már.Az állandó kontrollálás miért van ennyire jelen néhány emberbe.Volt munkahelyemen is a legtöbb kolléga diktátorként viselkedett velem hála Isten már nem vagyok ott.Legyek pofátlanabb és szóljak vissza azoknak akik nem feletteseim?Nem leszek így állandó konfliktusban az emberekkel ha kiállok az éppeni véleményeim mellett mégha bunkóbban is?A bunkókat kevésbé merik kostólgatni úgy látom és többmindent elnéznek nekik mint egy kedvesnek mivel félnek a velük való konfliktustól.2022. dec. 24. 00:15
1/13 anonim válasza:
Építsd fel a saját egzisztenciádat, utána hisztizz.
2/13 A kérdező kommentje:
Az mit jelent
2022. dec. 24. 00:35
3/13 anonim válasza:
Sajnálatos, hogy ezt sem tudod, és még meg is kérdezed. Ezt:
4/13 A kérdező kommentje:
Neked miért fáj hogy nem tudok valamit?
2022. dec. 24. 00:49
5/13 A kérdező kommentje:
Az én bajom.
2022. dec. 24. 00:49
6/13 anonim válasza:
Nekem csak az ostobaság fáj de az irgalmatlanul. Mea maxima culpa.
7/13 anonim válasza:
Ne hisztizz, ne irkálj ki kérdéseket, ne lélegezz!
Bocs :D
Küldd el őket az annyukba.
10/13 anonim válasza:
Nyugalom gyerekek!
Ünnepeljünk szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!