Hogyan becézem az Ágostont?
Sziasztok! Egy könyvet írok éppen... De próblémákba ütköztem ezért a ti segítségetek kérném! A "nagy" próbléma hogy az Ágostont nem tudom hogy becézhetném hogy olyan "normális becenév" (vagy nem is tudom... "használható becenév ami nem hangzik furán")
Alap vetően az Ágostonak ugye ezek a becenevei: Ágost, Ágostka, Guszti, Gusztika. Csak ezek közül az első kettő az már fél Ákos. A másik kettő meg nem tudom... nem hiszem hogy hívnak így egy 24 éves fiatal embert.
Olyanra is gondoltam hogy a beceneve lehetne valmilyen tulajdonsága alpján.. de azok se nagyon paszoltak.
Igazából azért lenne fontos mert kicsit hosszú lenne ha midnig mindenki Ágostonak szólítani nem? Vagy mégse?
Ui.: a könyv nem lesz hivatalos, egy rokonomnak lesz Karácsonrya. Pont emiatt kell ragaszkodni a névhez, mivel kérésre lett. Bocsánat ha Ágostonak hívnak és estleg megbántottalak!
Nálunk van egy Ágoston, leggyakrabban úgy szólítjuk hogy Ági vagy Tóni / Toni.
Nem, egyáltalán nem zavarj az Ági.
30 éves, mi is olyasmik vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!