Van esélyem bekerülni?
Van esélyed!
Ha már csak fel is merül benned a kudarc lehetősége, akkor gondold újra, hogy katonaként szeretnél-e egy hivatást betölteni!
Fontos a leendő katona mentalitása is!
Úgy kell hozzáállnod, hogy nem lehet kérdés a bejutásod, - viszont egy másodpercre sem dőlhetsz hátra elégedetten!
Ha elfogadsz másoktól javaslatot, javaslom, készülj fel fizikálisan, vigyázz az egészségedre, - ne a felvételi procedúra alkalmával derüljön ki, hogy képtelen vagy két perc alatt 50 - vagy több - felülést végrehajtani szabályosan!
Bízz magadban - még akkor is, ha nem egyszerű a kihívás!
Hajrá!
***Egy ht. katona***
2 perc alatt 50 felülés?
bruh RTK-n kell 55, 1 perc alatt
2 perc alatt 88 felülés
65 fekvőtámasz
1 perc alatt 21 húzódzkodás szélesen
Futás 13 perc volt legutóbb, ezt erősen kéne még fejleszteni.
Heti 6-ot edzem edzőteremben, mostanában leginkább erő emelek.
65 kilósan 135-öt guggoltam.
Fizikálisan és agyban is nagyon rendben vagyok szerintem. (Erős gimi, erős ötös átlag)
Megnéztem a katonai iskolák/kollégiumok érettségi átlagát, és megnyugodtam.
Nincs mit, kérdező!
Ahhoz is hozzá kell szokni mentálisan, hogy ami tegnap elég volt, az holnap már nem lesz elég, - de nem lesz itt gond!
Tisztán látszik - a leírtakból!
Fog számos olyan embert is utadba sodorni a szél, aki képtelen egy feltett kérdésre célirányosan válaszolni, de ha jó parancsnok válik belőled, ezt is fogod tudni kezelni!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!