Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most leszek 14 éves. Hogy...

Most leszek 14 éves. Hogy lehet személyi igazolványt igényelni? Vagy a suli adja? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Elég sürgős lenne, kb hány nap???
2010. okt. 1. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
AJJ mivan a mai gyerekeknek nincsenek szülei vagy mi?
2010. okt. 1. 16:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Az ügyintézéshez szükséges:

IGÉNYLŐ SZEMÉLYES JELENLÉTE! (fénykép készítéséhez)

Első személyi igazolvány esetén:

- ha nincs érvényes útlevél, (14. életévet adott évben betöltő) illetékmentes,

szükséges hozzá a születési anyakönyvi kivonat és a személyi lap,

- ha van érvényes útlevél, akkor 1.500,- Ft befizetéséről szóló bizonylat szükséges, továbbá

születési anyakönyvi kivonat és személyi lap,

- 14. életévet nem az adott évben betöltő személy esetén, ha nincs érvényes útlevele ki kell adni az

ideiglenes személyi igazolványt, és ennek az illetéke 3.000,- Ft. továbbá szükséges a

születési anyakönyvi kivonat és a személyi lap.

2010. okt. 1. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Kifelejtettem, hogy okmányirodában tudod megcsináltatni. Szerintem 1-2 hét alatt van kész.

2010. okt. 1. 16:41
 4/4 anonim válasza:
Igazándiból mindegy is hogy ki megy az okmány irodába,akár Mórahalmon a városházán is kell csinálni,mert hát SZÜLŐ ALÁÍRÁSA KÖTELEZŐ és akkor már a tied is
2013. jún. 3. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!