Chevrolet Corvette c5 fenntartás?
Tisztelt tulajdonosok, szerelők, szakértők! Érdeklődnék ,hogy az üzemanyagon kívül, mennyibe kerül egy c5 alkatrész fenntartása például egy mercedeszhez képest. Sajnos nem találok ár listát semmi komolyabb alkatrészről sem: futómű vezérlés szűrők vízpumpa kuplung ,és sorolhatnám.
Így nem tudom meghatározni, hogy egy komolyabb gondál meddig állna a garázsban(takaró elv).A fizetésemből megtehetem ,hogy megengedjem magamnak a megvételét ,de a fenntarthatóság és a megvétele nem ugyan az. Még azt sem tudom hol szereznem be az alkatrészeket nem ,hogy mennyiért. Mindig magam rendeltem meg őket. Ugye Bárdi Unix teljesen kilőve egy féktárcsa betétet akárhol kapok az nem mérvadó.A válaszokat köszönöm, 30F.
Már, miért ne használhatná mindennap? Az se normális, aki csak hobbi célból vesz autót magának. Szerintem simán alkalmas hétköznapi használatra, mivel egyszerű, mint a faék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!