Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen nevet írjak ki msn-re?...

Milyen nevet írjak ki msn-re? (lehetőleg emo legyen és kerüljük ezeket a neveket:EmoBabahh, EmoBarbíííh stb. mert uncshi) Vlami cuttorfalatkah nevetmáárh

Figyelt kérdés
14/lány /Barbi
2010. okt. 1. 13:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
figyimár ide kislány?:D UNOKAHUGOM 14 éves.. szerencsémre én érettebb gondolkodású vagyok:) És uncsimnak irjátok mindenzt mert ő válaszolgatott vissza:)Köszi:)
2010. okt. 2. 11:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem ezek jutottak eszembe:

XxXCukoOrfaLatKahhXxX

~Dark><Angel~

>>>Dark^Butterfly

>{BLa€kI€eKream}<

Jahh és ha van msn-plus-od akkor érdemes a színeket is megcsinálni..de ha EMO az uncsihugod akkor tudni fogja mien színek kellenek! ;)

:) Én ezeket a neveket is használtam.. (én is emo vagyok,de inkább mostmár rocker)

Amm ezekhez a nevekhez igaz kell 1 kis angoltudáás.xd de biztos tudjátok mi mit jelent ^^ :)

Remélem Tudtam valamennyit segíteni^^

Bye-Bye

16/L

2011. aug. 18. 09:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!