Milyen nevet írjak ki msn-re? (lehetőleg emo legyen és kerüljük ezeket a neveket:EmoBabahh, EmoBarbíííh stb. mert uncshi) Vlami cuttorfalatkah nevetmáárh
Figyelt kérdés
14/lány /Barbi2010. okt. 1. 13:27
11/12 A kérdező kommentje:
figyimár ide kislány?:D UNOKAHUGOM 14 éves.. szerencsémre én érettebb gondolkodású vagyok:) És uncsimnak irjátok mindenzt mert ő válaszolgatott vissza:)Köszi:)
2010. okt. 2. 11:41
12/12 anonim válasza:
Szia! Nekem ezek jutottak eszembe:
XxXCukoOrfaLatKahhXxX
~Dark><Angel~
>>>Dark^Butterfly
>{BLa€kI€eKream}<
Jahh és ha van msn-plus-od akkor érdemes a színeket is megcsinálni..de ha EMO az uncsihugod akkor tudni fogja mien színek kellenek! ;)
:) Én ezeket a neveket is használtam.. (én is emo vagyok,de inkább mostmár rocker)
Amm ezekhez a nevekhez igaz kell 1 kis angoltudáás.xd de biztos tudjátok mi mit jelent ^^ :)
Remélem Tudtam valamennyit segíteni^^
Bye-Bye
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!