A Blaha Lujza teret miért tartják annyira veszélyesnek? (Nem budapesti vagyok)
Ja előfordulnak ott cigány hordák (nem barátságosak) van pár alkesz pofa meg hajléktalan is.
De mondjuk én nem szoktam parázni, nem késeltek meg egyszer sem, de 5 percig ott állsz vagy ülsz tuti betalálnak, hogy tudsz e adni nekik egy kis aprót XD
Mert olyan szinten barátságos, hogy még keresztül haladnod sem kell rajta egy kiadósabb verésért.
A Nyugati csak és kizárólag azért békésebb most, mert az építkezések miatt lényegében ki van pusztulva az aluljáró.
Amíg nem kezdtek bele nagyobb szabású gányolásokba, voltak érdekes elemek ott is, - a lotyók ott járőröztek balekokra vadászva, persze az őrkutya is ott lihegett a fal mellett...
Zsebtolvajból több volt ott lent, mint átutazó ember.
Azért ezt a verést és hasonlókat hagyjuk már. Kismilliószor áthaladtam a Blahán és egyszer sem nyúltak hozzám (sőt, többször várakoztam is az aluljáróban). 4-5 éve bulik után részegen általában a Blahán keresztül jártam haza (nyilván bőven vártakoztam akkor is).
Ha leszólítanak, hát istenem, le kell tudni reagálni az ilyet. Pedig egy szemüveges bölcsészalkat vagyok. Kicsit túl van ez is lihegve, mint a nyolcker is, úgy általában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!