Hogy veszi fel a gls a háznál a csomagot? milyen dokumentumot kell átadnia a feladónak h átvette szállításra? mi a teendője a feladónak h oké legyen minden? linkre szükség nincs, választ nem adnak a kérdésre.
Én már adtam fel csomagot. A honlapjukon kell megrendelni. Ott meg kell adni az adatokat (feladó, címzett, súly, méret stb., aztán megjelölöd az időpontot vagy adnak időpontot, ezt már elfelejtettem. Mikor ezeket kitöltötted, közlik, hogy milyen összeget utalj x időn belül. Interneten átutalod a bankodból, aztán várod a GLS-t (szerintem nagyon jó futárcég).
Nem kell semmit kitöltened kézzel, nem kell semmit kinyomtatnod. A futár hozza a már kinyomtatott cetlit, amit egyrészt a csomagra ragaszt, egyrészt nálad hagy egy példányt.
Aztán a honlapjukon, a csomagszám ismeretében (ami a kinyomtatott cetlin lesz), figyelemmel kísérheted, hogy mikor vették át a csomagot.
A DPD is ugyanígy jár el, kicsit olcsóbban.
Vannak bizonyos termékek, amit nem lehet csomagban küldeni, de gondolom, te nem ilyeneket akarsz feladni. Ennek a listája ugyancsak a honlapjukon van.
A www.csomagnet.hu oldalon is meg lehet közelíteni ezt a feladást. Ott választhatsz 3 vagy több futárcég közül. A GLS is köztük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!