Màst is hívogatnak erről a szàmról +3618812689?
7/8 Tàn te vagy aki hívogat?
Egyébként meg azért nem veszem fel, mert rohadtul nem érdekel, árverés az egész.
A számom azt se tudom, honnan van neki meg, mert én nem játszottam semmivel sőt a telefonszámom sem adom meg sehol kivéve hivatalos hely, de neten soha.
8/8
Egyszer már elküldtem egy biztosítót melegebb éghajlatra , nem hatotta meg őket úgyanúgy hívogattak, de azt is meguntam amikor màr 6-jára hívott fel 1 napon belül már megfenyegettem hogy ha nem törlik a szàmom megyek a rendőrségre és feljelentem a céget zaklatàs miatt és làss csodát azóta nem hívtak attól a cégtől , de ennek már vagy 8 éve kb. De a legjobb az, hogy a telefonelőfizetés nem az én nevemen van, de mégis tudják, hogy hívnak, de honnan?!
Nyereményjáték vagy sem, én kategorikusan nem fogadok ismeretlen számról vagy azonosíthatatlan hívásokat. Működik!
-Mehet az összes szélhámos, ahová gondolom! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!