Iker lányoknak nevek. Szerintetek melyik a legjobb? Lepontozást nem szeretnék,a véleményetek írjátok bátran.😊 (Ötleteket is szívesen fogadok)
Róza -Elza
Bodza -Bíborka
Véda-Léna
Adél -Léda
Luna-Lana
Emma-Milla
Dorka-Kincső
Anna-Abigél
Zoé-Zara
Bella-Enola
Lotti-Nina
Alma-Alíz
Lujza-Szonja
Róza, Elza, Bodza, Bíborka, Lujza, Alma szerintem nagyon kisgyerekesek, és nem szabad elfelejteni, hogy kamaszkorig gyerekek, ami legyen most átlagban 15 év, utána egész életük végéig ezt a nevet kell viselni, reméljük még vagy 80+ évig.
Véda, Lana, Zara, Milla - mik ezek?
Annyira túl van már tolva szerintem hogy minél különlegesebb, minél egyedibb legyen a gyermek neve, hogy már inkább furán hangzik, mint különlegesen, ezek szintén nem tetszenek.
Ami szerintem különleges:
Zoé, Luna, Nina, Emma, kicsit még a Lotti is.
Zoé-Luna / Zoé-Emma
Nina-Luna / Nina-Tina (habár nem írtad a Tinát, nekem személy szerint nem annyira tetszik, hátha neked igen, vagy tudsz belőle kihozni valamit)
Lotti mellé amit eltudnék képzelni az a Lola / Lolita. Mindkettő különálló név, de volt egy osztálytársam akit Lolitának hívtak de Lolának becéztük és egyáltalán nem volt fura pedig sose hallottam ezt a nevet.
Adél - Léda ez önmagáért beszél, egyetértek a többi kommentelővel, ez tényleg jó.
Anna, Kincső, Dorka, Abigél, szerintem ezek nagyon hétköznapiak, nem is nagyon illenek egymáshoz.
Dorina (Dorka a becézése) esetleg jó lehetne az Annával.
Szintén nem írtad, de Léna-Liza esetleg?
Szonjához nekem a Szaffi ugrott be rögtön :D
Zara - Lara
Lotti - Kitti /vagy Betti/
Lilla - Csilla
Zoé - Kloé
A felsoroltak közül még a Léda tetszik.
Köszi a válaszokat.
A Zoé -Kloé nem is olyan rossz páros. Jó ötleteket adtok. Még gondolkodunk rajta hogy mi legyen a nevük. Most az is felmerült hogy két nevük lesz. Esetleg még ami nekünk jutott eszünkbe azok a Szaffi-Szofi páros mi a véleményetek?
Zoé-Kloé és Szaffi-Szofi?
Egyetértek a #11 válaszoló (9:25) első mondatával!
Kizártunk pár nevét.
Amin még gondolkodunk az:
Róza-Elza
Szaffi-Szofi
Adél-Léda
Dorka-Kincső
Bella-Milla
Zoé-Kloé
Lotti-Nina
Eliza-Léna
További ötleteket is várunk!
Két nevük lesz azon még gondolkodunk hogy mi legyen, ehhez is várunk ötleteket.
Amiket először kiírtam azok közül is irhattok.
Mária - Magdolna
Természetesen trollkodok, de hátha ez megtetszik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!