Ha 16 évesen kiiratkozok a sulibol milyen munkákba tudok dolgozni?
Ha jövőre nem kezdem el a sulit szeptembertől, és lány vagyok milyen munkákba tudnék dolgozni?
Nem szeretnék suliba járni, meguntam, nehéz a tanulás szar az osztály is és a szakma sem érdekel
#10: Google milyen találatokat adott, mikor beírtad? (Látod, te sem keresel, de másokat ki tudsz ezzel osztani)
"A tankötelezettség annak a tanévnek a végéig tart, amelyben a tanuló a tizenhatodik életévét betölti"
"45. § (1) Magyarországon - az e törvényben meghatározottak szerint - minden gyermek köteles az intézményes nevelés-oktatásban részt venni, tankötelezettségét teljesíteni. [...]
(3) * A tankötelezettség annak a tanévnek a végéig tart, amelyben a tanuló a tizenhatodik életévét betölti. [...]"
Most pedig kérem tőled a megérdemelt 0%-ot legalább 15 profilból, hiszen te tévedhetetlen vagy, és az objektív, forrással alátámasztott válaszokat sem vagy hajlandó elfogadni.
Ahogy én azt az elmúlt 20-21 évben, vagyis a Medgyessy-kormány időszakától tapasztalom, hogy bizony ha érettségid vagy felsőfokú végzettséged van, akkor túlképzett vagy, amennyiben szakmunkás végzettséged van, akkor ugyanúgy alul képzettnek minősítik, mintha csak 8 általánosod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!