Csomagküldés Németországból Magyarországba?
Sziasztok!
Szeretnék DHL csomagautomatából haza küldeni pár dolgot. Érdekelne, hogy aki kint él/élt és használta az automatát, annak milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban. Illetve érdekelne az ár is körülbelül (max. 1kg-os csomagról lenne szó)
A neten nem találtam meg amit kerestem, csak a dhl csomag átvevést.
Köszönöm előre is a segítséget!
Mit nem találtál meg? A dhl.de-n tök könnyen megtalálható minden információ:
Az ár értelemszerűen a súlytól és a mérettől függ (valamint Päckchen esetében nincs biztosítás, nyomkövetés).
A hogyan küldjél szintén egész részletesen, szájbarágósan le van írva:
Milyen tapasztalatra vagy kíváncsi? Egyik-másik ajtó nyikorog, és gyakrabban pókhálótlaníthatnák.
"Automatát mèg sosem használtam. Inkább emberhez megyek az a tutibb."
Miért nem küldöd lovasfutárral? Az még tutibb.
Hány éves vagy? Hetven? Akkor megértem, hogy ódzkodsz a modern megoldásoktól.
Miért tutibb az ember? Messzebb van. Nincs mindig nyitva. Sorba kell állni. Szerencsétlenkedik. Nem érti. Beszélget. Rosszul számol. Nem tud visszaadni. Rád köhög. Meg a többi is, míg sorban állsz.
Automatához megcsinálod a cetlit telefonos appban, odamész, leolvastatod a kódot, felragasztod a cimkét, berakod a szekrénybe, elteszed a cetlit, kész. Akár hajnal háromkor is.
Köszönöm 3-as válaszoló, amit az írásod végén írtál arra voltam igazából kíváncsi hogyan működik a dolog. Nagyon szépen köszönöm.
A tudatlanságom oka az hogy hiába 18 éves vagyok, még nem adtam fel csomagot.
És sikerült megoldani?
Mondjuk most jutott eszembe, nem tudom, hogy feladáshoz kell-e Postnummer. DHL automatából csomagátvétel azt hiszem nem megy anélkül, de hogy feladáshoz kell-e...
Már nem emlékszem, hogy a DHL app elindul-e egyáltalán Postnummer nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!