Az gáz ha szeretem a Country zenét?
Figyelt kérdés
Mostanába nagyon ráfüggtem a Country zenére, van olyan aki szzereti a Country-t rajtam kívül?2022. dec. 5. 18:33
3/5 anonim válasza:
Folyton elő jön, hogy az gáz, ha szeretem az xy zenét?
NEM! Ez inkább igényességről szól. Aki megválogatja, hogy mit hallgat, az igényes. Aki rátalál egy műfajra, ami tetszik neki, és azon belül keresgél akár kevésbé ismerteket, annak van igénye a zenére. Attól nem lesz gáz valami, hogy nem friss és új. Attól, hogy az ember nem a mait követi, hanem azt ami vonza, amit szeret, attól lesznek igényei.
4/5 anonim válasza:
Nem gáz.
Én pl nem rajongok érte, de nyilván elfogadom, ha valaki szereti, mert tudom, hogy az sem tetszik mindenkinek, amit én hallgatok. Ízlések és pofonok :)
5/5 anonim válasza:
Én is szeretem. Te milyen előadókat hallgatsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!