Most komolyan már mindenki celeb lesz ebben az országban?
Figyelt kérdés
Nem nagyon szoktam tv-t nézni de most baleset miatt ágyba kényszerülve kapcsolgattam a tv-t aztán valami farm vip került az utamba és csak néztem Dr. Hevesi Krisztina is benne van.Oké pszichológus meg minden de már mindenki kapható,hogy celeb legyen?2022. dec. 5. 14:15
1/6 anonim válasza:
Van az a pénz…
Régen a celeb(ritás) az volt, aki származása vagy tette alapján lett híresség. Utóbbiból a hasznos dolgok okán.
A mai celebek azért celebek, mert azok? Érted? Nem érted? Én sem, de nem a mi hibánk.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem én csak nekem ez hitelesség rontó
2022. dec. 5. 14:27
3/6 anonim válasza:
Kinek a hitelét rontja? Hevesi Kriszta önmagától is celeb. Szeret szerepelni. Nem egy ódon dolgozószoba mélyén tanulmányozza a szexualitás aktuális kérdéseit, hanem saját csatornája van, sokszor tölt fel magáról képeket bikiniben, a külseje sem egy komoly tudósé.
Ha valaki a Farm miatt nem keresi fel, az az ő baja.
4/6 anonim válasza:
Miben befolyásolja a szakmai kompetenciáját, hogy szart lapátol egy tévéműsorban? Ennek a nőnek tudatos a médiás brandépítése, és jól is csinálja. Hány kortárs szexuálpszichológus neve van a köztudatban? Az övé biztosan, ez pedig már egy lehetőség az ügyfelek becsatornázására.
5/6 anonim válasza:
Lux Elvira neve ismertebb csak, de ő már nem él. Azért remélem, hogy az emberek nem az alapján döntenek, ki szerepel a tévében, újságokban.
6/6 anonim válasza:
Hát én például nem leszek celeb.
Ja, de nem is "abban" az országban élek.
Akkor nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!