Elhúzódó száraz köhögésre ki mit ajánl?
Figyelt kérdés
Több mint 1 hete szárazon köhögök de csak este mikor lefekszem, antibiotikumot semmiképpen nem szeretnék szedni, Prospant szedtem eddig itthon, de nem használ, valaki tud valami jobb gyógyszert hogy felszakadjon?2022. nov. 30. 05:11
1/7 anonim válasza:
Csak köhögés van, vagy valami más tüneted is van?
Lehet,a garaton lefolyó váladék ingerli a torkod.
2/7 anonim válasza:
Izlandizúzmó szirup vagy akár szopogatós tabletta nagyon jó rá
3/7 A kérdező kommentje:
Csak köhögök, és csak este, semmi más tünetem nincsen, nem fáj a torkom sem.
2022. nov. 30. 06:55
4/7 anonim válasza:
2 vagyok. Akkor is jó. Én a c-vitaminos szirupot szoktam venni vagy a szopogatós cukorkáját és elmúlik tőle. Kifejezetten szárazköhögésre van.
6/7 anonim válasza:
Lehet csak száraz a levegő a szobában. Főleg fűtés szezonban van sok hasonló eset.
Rakj a fűtőtestre nagy tál vizet, hogy párásabb legyen a levegő.
Ha ez nem jön be, akkor mindenképp orvos!
7/7 A kérdező kommentje:
Holnap felhívom az orvost, de igazából, félek, nehogy esetleg valami komolyabb probléma legyen, az elhúzódó köhögésen kívűl, mert kicsit fura nekem hogy nem fáj a torkom, jó tudom hogy nem kötelező fájnia attól mert köhögök.
2022. nov. 30. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!