Subrisio kérdése:
Létezik olyan, hogy a Pantene sampon hipó szagúra romlik?
Figyelt kérdés
Pàrom szüleinél, amit mi hasznàlunk sampon annak az aljàn 2016-os dàtum szerepel és 1/4 van már csak benne.Mi mostanàban jàrunk csak oda és múltkor fürdés soràn észrevettem hogy hipó szagú a sampon, semmi pantene illata nincs, egyúttal a vízbe kerülve a víz is erősen hipó szagú lett. Nekem is van lejàrt balzsam (2014) mégis annak semmit nem vàltozott az illata. Létezne ilyen, lejàrt volna? Pàrom anyukàja azt mondja lehet megromlott. Érdemes a gyártó felé fordulni megreklanálni?2022. nov. 29. 08:10
11/11 A kérdező kommentje:
Azt is leírtam, hogy amikor odamentünk nem szàmítottam rà,hogy ott alszunk. Tehàt ha először hasznàlok ott sampont mivel 3 éve nem aludtunk ott, nem volt tervben a tusolàs még az ottmaradàs sem 😁 akkor nem viszek sampont. Az utolsó hozzàszónak annyit írnék hogy nem az enyém a sampon!!! Nem tudtam hogy le van jàrva úgy hasznàltam. Utólag mondta a pàrom anyukája hogy lehet lejàrt. De csak ismétlem önmagam, mert màr mindezeket leírtam. 🙄
2022. dec. 1. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!