Obi vagy Praktiker?
A Praktiker kiköltözött a város szélére, elég messze lenne.
A helyén most OBI van, úgyhogy oda.
Amíg volt Baumax, addi oda jártam, mert az esett útba, mellette menem el minden nap melózni.
Ahol megtalálom azt, ami kell.
De sok más boltba is eljárok, ahol tudom, hogy az adott termék nem gagyi.
Pl kapa meg ilyesmiket inkább úgy csináltatjuk szakinál.
Praktiker inkább, de amúgy egyikben sem vásárolok szívesen.
Mindkettőben hobby kategóriás, túlárazott, nem tartós dolgok vannak csak.
A márkás gépek, Makita, Bosch stb. pont ugyanannyi, vagy drágább, mint a szaküzlet.
Az OBI meg mérhetetlenül drága lett, autós holmikat, pl. motorolaj 3X áron van, mint a Bárdi, vagy Unix-nál, vicc kategória komolyan mondom.
Az OBI Lux szerszámai jó középkategória, nem a termékkel, inkább ott is az árral van bajom.
Mindkettőnél a kerti gépkínàlat kimerül a zömmel kínai fűnyíró, kínai fűkasza, kínai láncfűrészben, hulladék kategóriàt képviselve, arany áron. ( A tartozékok és kiegészítőkről nem is beszélve, pl. egy vacak láncfűrész gyújtógyertya 3000Ft)
Összességében egyformán gagyi szinten vannak, nagyon gazdagok és hozzá nem értőknek tartják fent őket szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!