Packeta csomagfeladásban segítene valaki? (vinted)
Figyelt kérdés
kaptam már a vintedtől egy szállítókódot
packeta z-box van a közelben, de ennél a boxnál nincs se terminál, semmi. hogy tudom kinyitni akkor a rekeszt és bizonylatot hol kapok? eddig csak foxposttal adtam el, úgyhogy ott teljesen máshogy volt.
elvileg ez a z box átvevő- és feladóhely is (0-24)
2022. nov. 21. 19:20
1/4 anonim válasza:
Z boxban nem tudsz feladni csak atvenni
Egy uzletet keress a varosodban ami packeta atvevohely
Es oda vidd be
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen!
Elég félreérthető, hogy azt írják átvevő és feladó egyben..
2022. nov. 21. 19:31
3/4 anonim válasza:
Szia. Tényleg nem lehet ilyen helyeken feladni? Mert a mi falunkban is azt irja hogy felado es atvevo hely, de nem tudom hogyan lehetne megoldani kodon keresztul. (Vinted)
Viszont ez a posta mellett van. Lehet oda kene bevinnem?
4/4 anonim válasza:
Feladni csak akkor tudsz, ha te regisztrálod be a csomagot az appon keresztül. Viszont ezt ugye a Vinted regisztrálja be neked, olyan opció pedig nincs, csak ha egy üzletbe viszed be ami feladási pont. Én sem értem miért így van, simán meg lehetne oldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!