Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Titeket is idegesít facebookon...

Titeket is idegesít facebookon a @mindenki tag?

Figyelt kérdés

#Facebook #@mindenki
2022. nov. 15. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Engem nem idegesít. Egsrészt nem hagyom magam minden fasságon felidegesíeni, másrészt fogalmam nincs mi az ami téged idegesít...
2022. nov. 15. 19:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem. Fel se tűnt, hogy van ilyen.
2022. nov. 15. 19:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez meg mi??
2022. nov. 15. 19:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Volt olyan csoport ahová, règen lèptem be. Így jó, hogy újra megjelenik, vagy ha már nem èrdekel kilèpek a csoportból. Mindenfèlekèp aktivitása ösztönöz.
2022. nov. 15. 23:21
 5/10 A kérdező kommentje:

Aktivitásra bizony. Pl. ha napi szinten csinálják, akkor aktív kilépésre. :D

Én ezért léptem ki egy rahedli csoportból, mert egy rahedli unatkozó majom, akinek nem ment a csoportja, napi szinten erőltette ezt a @mindenkizést.

Ha valaki nem ismerné, a @mindenki tag arra "jó", hogy ha egy csoporton belül beírják egy posztba ezt, küld neked egy értesítést, hogy meg vagy jelölve egy posztban, de úgy, mintha személy szerint Téged a neveddel jelöltek meg abban a posztban. Amit általában értelmetlenséghez, hisztihez vagy reklámhoz használnak, vagy egyéb olyan dolgokhoz, amik amúgy nem izgatják az embert. Ilyenekből szokott sértődés lenni, ha megkérik az értelmi szerzőt, hogy ezt ne csinálja.

2022. nov. 16. 06:13
 6/10 anonim ***** válasza:
IGAZAD van engem is idegesit.Sok csoportban benne vagyok es egx ideje jonnek ezek az ertesitesek..
2022. nov. 16. 06:40
 7/10 A kérdező kommentje:

De nem valami fontos dolog miatt, amire eredetileg Cukiberg kitalálta.

Ezek vagy unatkoznak általában vagy nem tudják érdekességben tartani a csoportjukat, és így ugráltatják azokat, akik nem aktívak.

2022. nov. 16. 06:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Engem is idegesít.

Remélem lesz opció a beállításokban ennek kikapcsolására...

2022. dec. 13. 19:12
 9/10 anonim válasza:

Rettentően, legszivesebben mindenkit letiltanék aki használni meri 😠😡🤬

(Csakhát nincs időm egész nap embereket tiltani)

2023. febr. 5. 22:14
 10/10 anonim válasza:
Volt rá opció, amivel ki lehetett kapcsolni, de cukros bácsit idegesít ha téged nem idegesít, és megszűnt. Vagy csak eldugták? Tudja valaki?
febr. 20. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!