Szerintetek!? Mit csináljak? Fogadjam el az ajánlatot?
Figyelt kérdés
Februárban töltöm a 17-et. Van egy nagyon jü lehetőség, hogy kimenjek Németo.-ba dolgozni. Éttermi kisegítésről lenne szó.. ismerős intézi.. németet tanulok és érettségizni is abból szeretnék, szóval tudnám a nyelvet gyakorolni.. viszont nagyon félek.. nyáron 2 hónapot kellene kinn lennem.. iszonyatosan hiányozna mindenki (család,barátok) egy barátnőm is jönne, de mégis nagyon félek, hogy mit csinálnék ha már nem bírom!?
Választ kell adnom vagy keresnek helyettem mást..
vélemények? az én helyemben ki, hogyan döntene?
2010. szept. 28. 21:23
1/5 anonim válasza:
Szerintem menj, főleg ha nem egyedül mész. Legjobb lehetőség a nyelvtanulásra az anyanyelvi környezet. És ha még egy kis pénzt is keresel, bőven megéri.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel én is tisztában vagyok, de a honvágyat nem tudom, mennyire sikerülne kezelnem. :(
2010. szept. 28. 22:02
3/5 anonim válasza:
nyugi az a 2 honap hamar elfog telni föleg ha egésznap dolgoznál meg minden.minden nap felhivnád a szereteidet meg ha lehet vinnél leptopot és webcamon beszélnétek és akkor lássátok is egymást
4/5 anonim válasza:
Arra azért nagyon figyelj, hogy az ismerős, aki intézi megbízható legyen. Nehogy egy bazinagy átbaszás legyen a dologból.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. :)
Megbízható, barátnőm idén nyáron is volt. :)
2010. szept. 30. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!