11/21 A kérdező kommentje:
Attól függ. Ha most az igazi valóság nem az, ahogyan jelenleg látod a világot, hanem attól sokkal szebb, csak ilyen energiaszűrőkön keresztül nézve nem látszik szépnek, akkor lehet hogy ez a szűrő a túloldalt is veledmarad. Nem biztos, de lehet.
2022. nov. 5. 16:40
12/21 A kérdező kommentje:
"Kétlem."
Kételkedhedsz benne azt lehet. De ez olyan hogy mielőtt felmászok a fára, mindig kételkedek benne hogy leesem, mégis előfordult már hogy leesett valaki. Kételkedhetünk abban hogy rossz lesz, abban is hogy jó.
2022. nov. 5. 16:47
13/21 anonim válasza:
Még igaziból nem fuldokoltam, ha nem számítjuk bele azt, hogy félrenyeltem már párszor. Mindenki nyelt már félre, akkor egy pillanatig azért nem kap levegőt.
15/21 A kérdező kommentje:
Milyen érzés?
2022. nov. 6. 13:00
16/21 anonim válasza:
Megnyugtató volt, egyáltalán nem estem pánikba. Néztem, ahogy szállnak felfelé a buborékok, és ahogy süllyedtem lefelé, egyre kevesebb lett a fény, és egy ponton elkezdett hirtelen elsötétülni a világ. Nem arra gondoltam, hogy most talán meg fogok halni, hanem csak olyan érdekes volt az egész jelenség. Aztán mikor már szinte teljesen sötét lett minden, az unokatesóm kihúzott. Na az a része nagyon rossz volt, percekig fuldokoltam, és úgy éreztem mint ha a tüdőm valami nagyon nehéz súly nyomná össze. Jó 20 percen keresztül minden bajom volt, aztán hazamentem, lefeküdtem aludni, este még rókáztam egyet, de másnap már jól voltam :)
17/21 A kérdező kommentje:
A fuldoklás a kihúzás után volt? Előtte pedig nem?
2022. nov. 6. 15:14
18/21 anonim válasza:
Előtte csak simán nem kaptam levegőt. Csukva volt a szám, nem fuldokoltam, csak próbáltam túlélni a megmaradt levegőmmel.
19/21 A kérdező kommentje:
Vizet nem is nyeltél akkor? Akkor ha jól értem, nem kapkodtál levegő után, azért nem fuldokoltál, de azért egy oxigénhiányos állapoton gondolom átmentél mielőtt megnyugtató volt, igaz?
2022. nov. 7. 06:55
20/21 anonim válasza:
De, nem kevés vizet nyeltem, de a víz alatt nem kezdesz el tőle fuldokolni. Csak simán megfulladsz, ha nem húznak ki.
Igen, gondolom az oxigénhiányos állapot miatt volt a nyugtató érzés, és az hogy elsötétült előttem a világ.
Amúgy nem volt mély víz, egy 230cm-es uszodai medence, de én csak 12 éves voltam és nem tudtam úszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!