Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Anyagi gondban van a legjobb...

Anyagi gondban van a legjobb barátom, a fizetése 65000 ft. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Meg tudtam hogy kirabolt egy embert az utcán. Amint megtudtam leb. sztam hogy-hogy a fenébe képzelte ezt. Erre azt mondta hogy nem tudja befizetni a rezsit és valamiből meg kell élnie. Én most nagyon ki vagyok akadva ez miatt Nektek mi a véleményetek erről az egészről?
2010. szept. 28. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, egy utolsó senkiházi. Sokan vannak anyagi gondba, de mégse mennek rabolni. Én személy szerint nem barátkoznék vele. Remélem lebukik, legalább az áldozat felismeri és pár nagydarab haverja kezét lábát eltöri. Sry nem bunkóságból, csak képzeld el ha mondjuk pl. a te szüleidet rabolta (támadta) volna ki az utcán.
2010. szept. 28. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem van egy bűnöző (maffiózó) ismerősöm... abból él hogy átver másokat, kicsalja mások pénzét...gyerekkorom óta ismerem. rossz szemmel nézem ez egészet. nekem eszembe sem jutna ilyesmi...egy mocskosnagy bűnözőnek tartom...ez a véleményem..a te barátod..hát nem tudom..az igaz hogy meg kell élnie valamiből, de más lehetőségek is vannak a rabláson kívül.
2010. szept. 28. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
30%
Ezt úgy nevezik, hogy megélhetési bűnözés. Muszáj nagy szó.
2010. szept. 28. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Bameg, annak is meg kell élnie, akitől elvette a pénzét!!! Volt olyan hónap, amikor kizárólag főtt krumlit és vajas kenyeret tudtam venni, mégsem jutott volna eszembe, hogy kiraboljak valakit! Ha megtalálják a rendőrök, akkor hiába magyaráz az elmaradt számlákról, börtön lesz a vége...
2010. szept. 29. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!