Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet stressz mentes...

Hogyan lehet stressz mentes életet élni?

Figyelt kérdés

2022. nov. 1. 07:04
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Nem szabad stresszelni.
2022. nov. 1. 07:06
 2/5 anonim ***** válasza:
40%
Egy millió honfitársunk az italra esküszik.
2022. nov. 1. 07:08
 3/5 anonim ***** válasza:

a stressz mindenhol ott lapul, és várja az ügyfelet.

Tehát sehogy nem lehet stresszmentesen élni.

Nem is hinnéd, hogy tudat alatt még pihenéskor is dolgozik a stressz, főleg akkor, ha nagyon el akarod kerülni. Nem fog sikerülni.

2022. nov. 1. 08:30
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szerencsésnek kell lenned, hogy semmi olyan ne történjen veled, ami miatt stresszelned kell. meg persze neked is olyannak kell lenned, hogy nem stresszelsz semmi. én pl. olyan dolgokon egyáltalán stresszelek amiken mások általában szokták, de ha emberek közé kell mennem, vagy boltba vagy ilyesmi, akkor egyböl nem vagyok nyugodt.
2022. nov. 1. 09:03
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
100%

A 21.században ez szinte lehetetlen mutatvány. Mert ha valahogy kizárod is az életedből az evidens stresszforrásokat, még mindig ott vannak a csendes, belső stresszek (melyeknek létezéséről eddig nem is szereztél tudomást", mint pl a felborult bélflóra, áteresztő bél szindróma, az élelmiszernek látszó tárgyakkal bevitt adalékanyagok, ízfokozók, állományjavítók, tartósítók, a hintázó vércukor, az életedet napi szinten érintő, mintegy 8000 kemikália, valamint a monitorok hideg kék fénye.

Ez mind-mind stresszforrás, és mind kortizoltermelésre serkenti a mellékvesédet.

A stresszek tehát nem zárhatók ki az életedből, de az a szerencse, hogy rajtad múlik, hogyan reagálsz rájuk.

2022. nov. 3. 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!