Férfiak! Mi a vonzó a Milfekben, gyerekes nőkben?
Jobb oldali férfiak???
Ne ez nálam a hab a tortán.
Egyáltalán miért tetszik bárkinek bármi is? Egy pendrive is lehet szép.
A válasz egyszerű. A nő szép.
"Amugy a férfiakat frusztrálja a kevés gyerek valamiért. Nem bírják a csendet és a nyugalmat."
"De valahogy minden férfi kifejezetten 3+ gyereket akar ami már beteges"
Mi ez az ökörség? Honnan szeded ezeket a teljesen alaptalan általánosításokat? 28 éves férfi vagyok, és nem akarok 3 gyereket. a 4 legjobb barátom közül 2 egyáltalán nem akar gyereket, a maradék 2 meg maximum 1-et. Sőt, a munkahelyemen jelentős részben férfiak dolgoznak, és ott is elvétve fordul elő a 3 gyerek. Egész egyszerűen amit írsz az nem igaz.
Most vagy annyira távol állsz a valóságtól mint Makó Jeruzsálemtől, vagy trollkodsz. Remélem az utóbbi.
Nem trollkodok
Csak furcsállom a kuruczinfós férfi kommenteket majd mindjart belinkelem őket
5-nek:
A maradibb értékrendű nő pont nem az, aki hamarabb adja oda magát. Pont fordítva van.
Én nem vagyok biológus hogy kifejtsem mitől lehet de azt tudom hogy az alma is akkor legfinomabb és legszebb amikor már napjai vannak hogy leesik.
Konkrét példát tudok mondani, húszon évesen volt egy fiatal helyes barátnőm és közel sem hozott olyan izgalomba mint a negyvenes kolléganőm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!